20 November 2010

NO more saturday working....

20 November 2010
title tu jek aku da suke...
huhuhuh
akhirnye setiap sabtu aku akan abiskan masa dgn zeke..
i like...hohohoh(abah zeke kekgd jek la yg ada..sbb dia kan keje shift..tu yg xbest tu...)
thn lps kat tmpt keje lama,setiap sabtu kena keje..
thn ni tmpt keje br, kena gilir2 lak...2 mggu keje,2 mggu cuti...
tp lps dpt bos br, xyah keje lak ari sabtu...
best la bos ni...ni yg syg kat bos ni..ahak...

3 kritikan:

NzahidahZ

best2...hehe

zulyana

mmg best pun..da lama da tggu...hahahah

Dewi Aja

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts with Thumbnails

Iklan saje

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates