05 December 2010

1st Birthday Party Zeke

05 December 2010 0

20 November 2010

NO more saturday working....

20 November 2010 3
title tu jek aku da suke...
huhuhuh
akhirnye setiap sabtu aku akan abiskan masa dgn zeke..
i like...hohohoh(abah zeke kekgd jek la yg ada..sbb dia kan keje shift..tu yg xbest tu...)
thn lps kat tmpt keje lama,setiap sabtu kena keje..
thn ni tmpt keje br, kena gilir2 lak...2 mggu keje,2 mggu cuti...
tp lps dpt bos br, xyah keje lak ari sabtu...
best la bos ni...ni yg syg kat bos ni..ahak...

17 November 2010

Saya ingin menonton filem The Social Network!

17 November 2010 0

Ingin mengetahui bagaimana Facebook bermula? Filem ini menceritakan bagaimana, seorang mahasiswa Harvard dan genius dalam pengaturcaraan komputer, Mark Zuckerberg membina rangkaian sosial dunia yang merevolusikan komunikasi. Antara pelakon-pelakon terkenal adalah seperti JESSE EISENBERG, ANDREW GARFIELD, JUSTIN TIMBERLAKE, ARMIE HAMMER and JOSH PENCE, dan ramai lagi. Filem ini adalah berdasarkan sebuah buku bertajuk "The Accidental Billionaires" oleh Ben Mezrich.



Untuk keterangan lanjut mengenai filem ini dan bagaimana untuk mendapat tiket-tiket percuma, sila lawati Peraduan Blogger Filem "The Social Network".



Filem ini akan ditayangkan di pawagam pada 2 Disember 2010!


13 November 2010

Next Month

13 November 2010 2
NANTIKAN!!!

i'm back...

setelah lama m'hilangkn diri...
kini aku kembali berblogging...
hohohoh..
bkn pe..bz la....bz dgn family..keje...
xde masa la duk lama2 menaip kat blog ni...
klu on9 pun jab2 jek....
kat rmh lbh byk abiskn masa melayan si zeke bulat tu...
maklum la..da de anak ni...duk layan dia jek la....hubby pun layan gak k...hahahha
tp aku akn cuba utk m'aktifkn smula blog aku ni...
da lama sgt sunyi....
tungguuuuuuuu.............

Related Posts with Thumbnails

Iklan saje

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates