14 November 2008

bengong btul...

14 November 2008 2
bengang tul aku ari ni kat sorang dak tu....
dah janji dgn aku xnk bt..
tp dia bt gak....
klu la dia ada kat dpn aku skrg ni...
mmg aku dah cepuk dia lelaju.....
erm....ntah la...
malas aku nk fkr lg...
biar la dia bt pe yg dia suke...
sape aku nk larang dia kan...
asalkn dia bahgia dgn pe yg dia bt...

11 November 2008

tag lg...

11 November 2008 2
Term of condition for this tag ;

1) take a recent photo of yourself OR take a picture of yourself RIGHT NOW.
2) DONT change your cloth. DONT fix your hair, just take a picture.
3) Post that picture with NO editing.
4) post this instruction with your picture.
5) Tag 10 people to do this.
dis my recent photo...

mangsa-mangsa tag aku adalah :
far
ain
jaja
cha
raisha
fazrin

release tensen~

ari ni mmg best giler la...
dah la klas abis awal...
sbb lect bt kuiz jek...(x abis2 dgn kuiz,boring btul.hahaha)
abis jek kuiz lpk jab kat klas smntara tggu kul 10 sbb lect nk bg asmnt....smbil lepak isi borang testi(sowie,gmbr kabur skit..sbb dorang ni xreti duk diam...)memtang2 lect xde...sesuke jek nk cium aku dlm klas..smpi 2 org lak tu...ahhahhahaha
lps jek dpt asmnt dr lect,aku ngan member nk g mkn lak...tp xtau nk mkn katne(tau la mkn kat mulut k,cuma xtau tempat mana kami nk pergi untuk memenuhkan perut2 kami yg sedang mengadakan konsert tu..hahhahah)
kat food court poli,ramai gile...sesak mata memandangnye....
last2...kiteorg ni yg seramai 8 org decide g ole-ole kat sek 18 shah alam...smpi jek kat ole2 tu...mencari2 la kami kedai yg sesuai...
akhirnya kedai yg menjadi pilihan kami adalah PAK LI KOPITIAM.....
masing2 ngah pening nk pilih menu pe....bergambar sebelum mknan masing2 smpi....ni menu yg aku pilih...Nasi ayam lemon n ipoh white kopi...erm...ok la nasi ayam tu tp xde sup...cuma air tu pekat skit....menikmati hidangan...xpandang kiri kanan sbb masing2 ngah lapo...huhuhhu
pas settle mengisi perut masing2...kami g la jln2 kat ole2 tu..nk tgk pe yg ada....
ngah dok pusing2 tu,terserempak lak dgn sebijik keta yg di parking kat dlm ole2 tu...
kami pun ape lg...trus la naik...hohohohoh
merasa la gak aku n ctah naik keta yg xde bumbung tu.....hhahahah....
pas puas melaran dgn keta tu..kami truskn perjlnan...
smpt lg la kami masuk kat kedai barangan pengantin...tgk2 mana yg berkenan.tp xbeli pape pun..hikhikhik..dan aktiviti terakhir kami kat ole2 tu ada lak melalak...hohohoh...
tp yg g 4 org jek..lg 4 org dah blk dulu...
kami nyanyi 11 lagu selama 2 jam...
smpi kering tekat kami.....
nasib baik x ribut...hahhahahah
video
video
ni antara lagu yg kami nyanyi..hancur gile...hahahhah
pas puas melalak....kami pun g la poli blk..
sbb ada klas lg kul 2 tu....uhuhuuhuh
pape pun mmg enjoy gila lak...

10 November 2008

deritaku berakhir....

10 November 2008 0
akhirnya penderitaan aku sepanjang 1 sem kini berakhir...
ahhahahahahah
lega snggh ku rasa....
presentation projek akhir yg m'hantui aku n group aku slama ini smpi kepenghujungnya....
pasni kami dah bleh enjoy..
but x la enjoy sgt sbb pasni kena tempuh final exam lak....
tp tu aku akan fikirkn kemudian..
hahahahah
present projek aku tu berlangsung slama lbh kurang 1 jam..bermula dr 8.30-9.30....
walaupun memasing gugup cam nk gugur jantung...
tp alhamdulilah..smua berjln lncr...
yg paling kamiu epy sgt sbb lect yg menilai presentation aku sporting giler...
dah la xbyk tny,xbyk komplen...mmg best gile babun la...
hoohohohoh
group aku adlh group pertama yg m'bt presentation..
mmg lega tahap cipanzi la...
pasni dah xyah nk pikir lg pasal projek viva ni lg....

yana n dila...penonton yg hadir stlh perbentangan selesai...hahahha..sape srh lmbt...

yana n wanie...pengurus pemasaran n pengurus sumber manusia...
yana n ctah...epy gile lps abis presentation
yana n jana...awat muka hang lagu tu jana...muka mintak penampar tau x..hahahahha
jana+ctah+yana=keceriaan slps present...
tngn makluk mana la kat blkg tu.....
sama ke muka kami?owh..tidak...wawa dgn gaya mulut itiknya..
perlu ke kami beraksi begini?sendri mau ingat..hohohohoh
settle sudah 1 bebanan...
best!!sbb present dah settle n dpt lak lect penilai yg sempoi gile...

kat tgh jln pun sempat ambik gmbr gak tau..nasib baik xkena lnggr dgn moto bot...hahhahaha
group aku n pn siti zaiton selaku penilai prensentation group aku..
perbincangan sblm mula present...
tempat berlansungnya presentation...p/s:laptop aku pun ada la...huhuhuhuhh
wei..jana,ko bt pe dgn laptop aku tu.seyes smcm jek....ko mengodam erk...hehehheheh
model kedai hasil karya jana n de geng..pasni ko jual kat kedai terpakai k..msT laku..hahahhah
Related Posts with Thumbnails

Iklan saje

 
◄Design by Pocket, BlogBulk Blogger Templates